Døgnvakt

call to action image

Bestill elektriker

Strømbrudd, varmgang eller tilløp til brann? Nøl ikke kontakt oss umiddelbart

Kontakt oss

Når bør du ringe vår døgnvakt?

Strømmen forsvinner i deler eller hele anlegget, uten av noen av sikringene har slått ut.
  • Sikringene er der for å beskytte anlegget ditt mot feil og mangler. Når en sikring faller / går ut, så er det et tegn på at det er en feil på akkurat denne kursen. Hvis sikringen ikke løses ut, og strømmen forsvinner, kan dette bety en mer alvorlig feil. Dette kan igjen føre til overspenning og i verste fall forårsake brann, med fare for liv og helse
Lysene ser ut til å lyse på halv styrke og kan blinke
  • Dette kan være varmgang- og/eller feil inn i sikringsskapet. Dette kan være både hovedsikring eller inntakssikring. Gå til sikringsskapet og lukt etter «svidd» lukt. Ikke utfør sjekk inne i sikringsskapet selv. Det kan være farlig pga overspenning, og brannfare. Kontakt oss og la oss gjennomgå sikringsskapet ditt. Dette bør absolutt ikke vente til neste dag!
Det lukter svidd fra kontakter, eller i andre elektriske produkter
  • Synes det lukter ekstra svidd i en vifteovn, varmeovn eller et tv-apparat. Ta ut kontakten til denne umiddelbart. I tillegg ta ut sikringen(e) som disse apparatene (kursen) har i sikringsskapet. Ring så oss slik at vi kan komme og sjekke hva som kan være feil. Tar du strømmen, så kan det vente til dagen etter, men kontakt oss uansett så vi kan være sikre på at det ikke er mer alvorlige feil.
Sikringen slår ut, og vil ikke på igjen
  • Dette kan være en overspenningsfeil i f.eks kjøleskap / fryser. Hvis dette er til elektriske apparater som ikke trenger strøm over natten, kan det nok vente til dagen etter. Ring oss gjerne, slik at vi kan ta en prat uansett. Så booker vi en time til evt dagen etter for en sjekk.

*Priser varier utifra oppdrag og alvorlighetsgrad, samt tidspunkt. Husk at det selvsagt er gratis å ringe oss! Ved brann, ring umiddelbart 110